Posjetom ili kupovinom na Internet shopu Plusmobil.ba prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se sa pravilima koja primjenjujemo. Plusmobil.ba zadržava pravo da bez prethodnog obavještavanja vrši izmjene i dopune ovih Uslova korišćenja.

Komunikacija elektronskim putem

Kada posjetite Plusmobil.ba ili nam pošaljete email poruku, komunicirate sa nama elektronskim putem. Prihvatanjem uslova korišćenja saglasni ste da sa nama komunicirate elektronskim putem. Naša komunikacija prema vama će biti putem elektronske pošte (email) ili obavještenjima koja ćemo objavljivati na ovom sajtu.ili telefonskim putem.

Izjava o zaštiti privatnosti

Plusmobil.ba se obavezuje da će čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljaju se samo neophodni, osnovni podaci o kupcima/ korisnicima i podaci neophodni za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Kupcima dajemo mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podatci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Dostava

Cijena dostave je iskazana na poslednjoj stranici procesa naručivanjam, a iznosi 5KM. Troškove dostave plaćate zajedno sa proizvodima, tako da je prilikom preuzimanja pošiljke potrebno platiti ukupan iznos sa troškovima dostave. Okvirno vrijeme za koje će Vam pošiljka biti uručena navedeno je u pregledu narudžbenice. Kako u praksi uručenje može biti i brže, a da ne bi svaki dan iščekivali kurira i pošiljku, prilikom predaje vaše pošiljke kurirskoj službi poslaćemo vam email obaveštenja da smo pošiljku poslali. To znači da će kurir sa pošiljkom biti sutradan na vašoj adresi. OBAVEZNO PROVJERITE SASTAV PAKETA PRIJE PREUZIMANJA ROBE OD KURIRSKE SLUŽBE! U nekim slučajevima kada nedostaje neki artikal ili niste dobili odgovarajući artikl, mi nismo u mogućnosti da odreagujemo posle potpisivanja prilikom pouzeća paketa.

Korisnički nalog

Ukoliko koristite shop Plusmobil.ba , odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki koje ste odabrali prilikom registracije na sajtu.

Opisi proizvoda

Plusmobil.ba nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe, Plusmobil.ba ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom, ne oštećenim pakovanjem-ambalažom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo Vam vratiti novac. Naš osnovni cilj je da kupcima i klijentima pružimo u svakom momentu što više za uloženi novac, cijeneći njihovo vrijeme i vjeru u nas.

Cijene proizvoda

Sve cijene proizvoda navedene na sajtu su sa uračunatim porezom.

Radno vrijeme

Online shop info@plusmobil.ba radi od 00-24h, 7 dana u nedjelji...