Kompanija

PlusMobil je ”online shop” kompanija koja posluje na prostorima Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije. U svom planu ima i širenje na druga tržišta u okruženju. 

U našem asortimanu možete pronaći veliki izbor mobilnih uređaja, rezervnih dijelova i dodatne opreme.

Misija

Želimo poboljšati Vaš svijet inovacijama koje obogaćuju svakodnevnicu i koje su istinski korisne i praktične. Pružati pomoć u iskorišćavanju svih mogućnosti tehnologije, kako današnje tako i sutrašnje. Približavanjem novih tehnologija svim staležima društva, potpomažemo izgradnju novog modernog društva.

Vizija

Vizija PlusMobil Shop-a jeste očuvanje i unapređenje pozicije na tržištu. Težimo ka unapređenju u osnovnoj delatnosti koja podrazumijeva IT sektor sa naglaskom na mobilne uređaje, kao i preuzimanje liderske pozicije u drugim nišama poslovanja za ostale proizvode iz naše ponude.

Naš moto

Kvalitet proizvoda, usluga, pristupačna cena i pre svega briga o kupcu. 

Jednostavna formula: Vaše zadovoljstvo je naš uspjeh!

Cilj

Naš osnovni  cilj je da kupcima i klijentima pružimo u svakom momentu što više za uloženi novac, cijeneći njihovo vrijeme i vjeru u nas. Zauzvrat stičemo stalne klijente, partnere i saradnike. Za sada smo u tome uspjeli, a nastojaćemo da tako ostane i u narednim godinama. 

“Pravi uspjeh nikada nije proizvod slučajnosti, već rezultat osmišljenog timskog rada i velikog truda.”